<h2>Συστήματα συναγερμού</h2><p>μελέτη, αγορά και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων συναγερμού...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.alphagreecesecurity.com.gr/more.php?l=el&id=2889' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Κλειστά κυκλώματα</h2><p>μελέτη, αγορά και εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος CCTV...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.alphagreecesecurity.com.gr/more.php?l=el&id=2891' >Περισσότερα...</a></div> <h2>H ασφαλής επιλογή σας!</h2><p>Όλοι μας ανησυχούμε αν το σπίτι μας είναι ασφαλή 24 ώρες το 24ωρο από διαρρήκτες. </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.alphagreecesecurity.com.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ (CCTV)
 
Όλοι μας ανησυχούμε αν το σπίτι μας είναι ασφαλή 24 ώρες το 24ωρο από διαρρήκτες. 
 
Η εταιρεία μας Alpha Greece Security που βρίσκετε στο Κιάτο αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και οικονομικές τιμές τη μελέτη, αγορά και εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος CCTV.
 
Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή CCTV αποτελείται από μία ή περισσότερες κάμερες για τη λήψη εικόνας και ήχου σε ένα χώρο. Οι εικόνες αυτές μεταδίδονται σε μια ή περισσότερες οθόνες, ενώ υπάρχει δυνατότητα να γίνει και η καταγραφή σε DVR. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα η εικόνα του χώρο να εμφανίζεται ανά πάσα στιγμή στον υπολογιστή ή σε κινητό τηλέφωνο, μέσω δικτύου. Το σύστημα CCTV τοποθετείται ευρέως σε καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις αλλά και κατοικίες.