<h2>Συστήματα συναγερμού</h2><p>μελέτη, αγορά και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων συναγερμού...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.alphagreecesecurity.com.gr/more.php?l=el&id=2889' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Κλειστά κυκλώματα</h2><p>μελέτη, αγορά και εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος CCTV...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.alphagreecesecurity.com.gr/more.php?l=el&id=2891' >Περισσότερα...</a></div> <h2>H ασφαλής επιλογή σας!</h2><p>Όλοι μας ανησυχούμε αν το σπίτι μας είναι ασφαλή 24 ώρες το 24ωρο από διαρρήκτες. </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.alphagreecesecurity.com.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ
 
Εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι ο χώρος σας είναι πάντα ασφαλής από πυρκαγιά σας έχουμε τη λύση,
 
Η εταιρεία μας Alpha Greece Security που βρίσκετε στο Κιάτο αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και οικονομικές τιμές τη μελέτη, αγορά και εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης.
 
Τα συστήματα πυρανίχνευσης χρησιμοποιούνται σε επιχειρηματικούς χώρους, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις αλλά και σε οικίες μόνιμες ή εξοχικές. Προστατεύει και ενημερώνει έγκαιρα σε περίπτωση πυρκαγιάς.
 
Ένα σύστημα πυρανίχνευσης αποτελείται από:
 Κεντρικό πίνακα

 Πυρανιχνευτές (καπνού-θερμοκρασίας-υγραερίου)
 Φαροσειρήνες
 Μπουτόν αναγγελίας φωτιάς